+90 216 591 03 27 [email protected]

Sepet

Mimaki UJV100-160 UV Çift Kafa 2025

0,00 + KDV

Kategoriler: Marka:

Açıklama

 

UCJV330-160

Uygun maliyetli, tam donanımlı rulodan ruloya UV-LED baskı makinesi

UV-LED yaratıcılığı ile tabela ve grafik geleceğinin öncüsü

UCJV Serisi, hem UV kürlenmeli boya kullanan hem de bas & kes fonksiyonlarına sahip olan çok yönlü bir inkjet baskı makinesi ailesidir.

UCJV330-160, UV-LED baskı teknolojisini ve bas & kes fonksiyonunu üstün maliyet performansıyla sunan mükemmel bir baskı makinesidir. Kullanıcıların çeşitli taleplerini hızlı bir şekilde karşılayabilir.

UCJV330-160, UV-LED baskı ve bas & kes fonksiyonlarına ek olarak eşsiz 5 katmanlı baskı teknolojisiyle donatılan gelişmiş bir modeldir. Önde gelen tasarımıyla, kısa teslim süreleri sunarak tabela ve grafik baskılarında verimli üretim yapılmasını sağlayan çok yönlü bir baskı makinesidir.

Çok yönlü UV bas/kes
Anında kuruyan boya
Geniş malzeme yelpaze

UCJV330-160 UV-LED baskı makinesi

Çok çeşitli malzemelere baskı yapmak üzere tasarlanan UCJV330-160 yeni uygulamalara kapı açıyor. UV ile kürlenebilen boya sayesinde kaplamasız malzemelere baskıyı mümkün kılarken, beyaz boya ile şeffaf ve renkli malzemelere baskı yapmayı sağlıyor. Düşük yatırım ve rekabetçi işletme maliyetleri ile Mimaki’nin gözetimsiz ve yüksek kaliteli baskı için ünlü çekirdek teknolojilerinin birçoğuna sahip olan yeni UCJV330-160, sektörün UV baskıya bakışını değiştirmeye hazır.

2 katmanlı baskı

Tek ya da iki katmanlı baskı arasından seçim yapın

Daha çeşitli uygulamalara olanak sunan 2 katmanlı baskı için beyaz ya da beyaz/lak boya ile bir boya konfigürasyonu seçin.

Yüksek verimlilik

Yeni geliştirilmiş çapraz dizilimli baskı kafaları, 4 renk baskı modunda yüksek baskı hızlarına ulaşmayı mümkün hale getirirken, aynı zamanda beyaz boyanın yer aldığı bir boya setiyle beyaz ve renkli katmanların maksimum baskı hızında eş zamanlı olarak basılmasına olanak verir.

Greenguard Gold
Greenguard Gold

UCJV330-160’da kullanılan LUS210 boyalar Greenguard Gold sertifikalıdır.